Velux I afsluttes efter fem år // Mar 7, 2019

Mange udsatte familier på Nørrebro og i Sønderborg har nydt godt af velvillig støtte fra Velux Fonden til Frelsens Hær familiearbejde. Efter fem år og flere forlængelser af projektet blev det imidlertid afsluttet den 28. februar.


Siden 2014 har Velux Fonden ydet økonomisk støtte til det såkaldte Velux I - et projekt for udsatte familier i Frelsens Hær på Nørrebro og i Sønderborg. Hensigten var at kombinere og udvikle de bedste erfaringer fra to forskellige verdner, henholdsvis integrationsarbejdet på Nørrebro og familiearbejdet i Sønderborg.

Bevillingerne til projektet har været forlænget flere gange. Men efter fem år blev det afsluttet med udgangen af februar. Der vil dog fortsat være tilbud til udsatte familier begge steder.

Frelsens Hær siger tak til de engagerede medarbejdere, som der ved projekternes afslutning må siges tak og farvel til, familiekonsulent på Nørrebro, Mona Viborg, mentorkoordinator på Nørrebro, Tina Grau Arvidsen og mentorkoordinator i Sønderborg, Margit Mose.

Selvom Velux I er afsluttet, fortsætter Velux II i Sønderborg uændret.
 


Kommende arrangementer

d. 20. Mar

Genbrug Grindsted 40 års jubilæum


d. 22. til 24. Mar 2019

Juniorlejr


d. 23. Mar

Seniortræf


d. 27. Mar

Sangerstævne holdes først 27. ARPIL 2019


d. 31. Mar

International bededag for børn og unge 

 

Frelsens Hær | Informationsafdelingen | Frederiksberg Allé 9 | 1621 København V | Tlf: 3331 4192 | post@den.salvationarmy.org | Privatlivspolitik